Сериозност, квалитет и долготрајна гаранција!

 
 
 
 

Да изградиме нешто прекрасно!

 
Ние сме иновативна и модерена градежна компанија со тим од професионалци, рангиран како врвен работодавец и признат за нашата работа за одржливост и безбедност. Работејќи во Р.С Македонија повеќе од 20 години, Донгу Аг постепено го развива својот бизнис во секторите градежништво, инфраструктура и индустрија.

Ви овозможуваме со разновидна работна сила што го поткрепува начинот на кој пристапуваме кон нашето широко портфолио на проекти. Ние веруваме во споделување на знаење, усвојување на најдобри практики и прифаќање на нови идеи за да се осигураме дека доследно им доставуваме најквалитетни проекти на нашите клиенти.
 
 
 
 
Ние правиме објекти, но и објектите нè прават нас. Ние веруваме дека објектите можат да го обликуваат нашето општество за подобро утре. Затоа градиме.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Иновативен бизнис

 
 
 

Најдобри практики

 
 
 

Креативни проекти

 
 
 

Задоволни клиенти

 
 
 
 
 
 

Нашиот тим од врвни професионалци во областа

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Архитектите во градежништвото играат важна улога и тие се одговорни за визуелниот изглед на зградите и конструкциите пред конечниот структурен дизајн. Дизајн, развој на проекти за комерцијална или станбена употреба, вклучително и барови, ресторани, изложбени салони, канцеларии, хотели, апартмани. Нашата амбиција е да создадеме интерактивна врска со секој клиент, создавајќи прекрасни проекти, потенцирајќи во детали, функционалност и естетика.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Процесот градење вклучува 5 важни фази: иницирање, планирање, спроведување, изведба и следење и затворање. Материјалите и машините кои ги користиме во процесот на градење се со највисок квалитет и модерни. Хармонична комбинација на традиција, природа, уметност, современи елементи потоа се преведува во форма на градба.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Во градежен процес, бетонот се користи за изградба на темели, столбови, греди, плочи и други носечки елементи. Постојат различни видови на врзувачки материјал кој се користи освен цемент, како што се вар за варов бетон и битумен за асфалтен бетон што се користи за изградба на патишта.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Нашите професионалци се индустриски лидери кои разбираат технички, деловни, регулаторни работи и се задолжени за давање стручно мислење. Тие претставуваат врвен талент низ дисциплини, вклучувајќи инженери, архитекти, изведувачи, специјалисти за планирање и распоред, менаџери на проекти и професионалци. и и да ги најдат најдобрите решенија за нашите клиенти. Нашите клиенти нè ангажираат за да осигураме дека секој аспект од нивната капитална програма или проект е правилно управуван, добро извршен и целосно поддржан од почеток до крај.
 
 
 
 
 
 
 

Наши проекти..

 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 
с.Форино, Гостивар. +389 71 872 079 .
Ве молиме контактирајте не користејќи го формуларот подолу:

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*